Ik wil een kleine aankondiging plaatsen in de Hippo-Revue en schrijf het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer: BE03 7380 4042 6184 KREDBEBB op naam van bvba Hippo-Service.

Deze overschrijving is bevestiging van Uw aanvraag en Uw kleine aankondiging zal na ontvangst van het verschuldigde bedrag in het eerstvolgende nummer van Hippo-Revue opgenomen worden

 

Vul in onderstaande invulvelden de tekst van Uw kleine aankondiging in. Naargelang het bedrag dat U heeft gekozen vult U in het respectievelijke invulveld de tekst voor Uw kleine aankondiging in.

 

Vul hieronder Uw tekst in, 35 karakters lang, het aantal gebruikte regels bepaalt de prijs, die U naast de respectievelijke regel vindt.

 

 

 

 

20€

 

23€

 

26€

29€

Ik wil mijn aankondiging omkaderd hebben, bij omkadering betaal ik daarvoor 3 € extra.
Er dient foto te worden bijgeplaatst (eenheidsprijs voor een kleine aankondiging met foto is 40 €).

Verstuur uw foto per email aan kimberley@hippo.be


Vul onderstaand gegevens correct in en klik op "verstuur"

Naam

**

Voornaam **

Straat

**

Huisnummer **

Postcode

**

Plaats **

Land

**

Telefoon

Fax

e-mail

Lid van

Vergeet niet het bedrag over te schrijven op rekeningnummer: KBC: BE03 7380 4042 6184 KREDBEBB op naam van bvba Hippo-Service.

Ik schrijf het verschuldigd bedrag over en dit is bevestiging van mijn aanvraag en mijn kleine aankondiging zal na mijn betaling in het eerstvolgende nummer van Hippo-Revue opgenomen worden.