Polyglotte hippische duizendpoot, Stephan Detry uit Nieuwpoort wordt voorgesteld als nieuwe KBRSF-voorzitter. (Foto: Med)

Polyglotte hippische duizendpoot, Stephan Detry uit Nieuwpoort wordt voorgesteld als nieuwe KBRSF-voorzitter. (Foto: Med) Polyglotte hippische duizendpoot, Stephan Detry uit Nieuwpoort wordt voorgesteld als nieuwe KBRSF-voorzitter. (Foto: Med)

Boyd Exell de regerende wereldkampioen was met 3 overwinningen de beste in de kwalifi caties voor de fi nale van de FEI Wereldbeker

Boyd Exell de regerende wereldkampioen was met 3 overwinningen de beste in de kwalifi caties voor de fi nale van de FEI Wereldbeker Boyd Exell de regerende wereldkampioen was met 3 overwinningen de beste in de kwalifi caties voor de fi nale van de FEI Wereldbeker

Wendy Laeremans samen met de Olympische- en Paralympische ruiters tijdens de voorstelling op het BOIC in 2016.

Wendy Laeremans samen met de Olympische- en Paralympische ruiters tijdens de voorstelling op het BOIC in 2016. Wendy Laeremans samen met de Olympische- en Paralympische ruiters tijdens de voorstelling op het BOIC in 2016.

Edwina Tops-Alexander kan zich concentreren op de finale in Parijs.

Edwina Tops-Alexander kan zich concentreren op de finale in Parijs. Edwina Tops-Alexander kan zich concentreren op de finale in Parijs.

CSIW5* Last Chance Stephex Stables 1,45m: Niels Bruynseels

CSIW5* Last Chance Stephex Stables 1,45m: Niels Bruynseels CSIW5* Last Chance Stephex Stables 1,45m: Niels Bruynseels

Jos Lansink terug in het zadel én volop bezig met nieuwe paarden

Jos Lansink terug in het zadel én volop bezig met nieuwe paarden Jos Lansink terug in het zadel én volop bezig met nieuwe paarden

JUMPING MECHELEN: Vrijspringen voor tweejarigen: Pop Star vd Schelpenhoeve

JUMPING MECHELEN: Vrijspringen voor tweejarigen: Pop Star vd Schelpenhoeve JUMPING MECHELEN: Vrijspringen voor tweejarigen: Pop Star vd Schelpenhoeve

Colombia, een land in verandering.

Colombia, een land in verandering. Colombia, een land in verandering.
Welkom bij Hippo Revue
PDF Afdrukken E-mail

!Exclusief verkrijgbaar via onze website: Jubileumboek 30 jaar Hippo Revue

Vakblad voor de Belgische paardensport 

 

HIPPO REVUE is het toonaangevend vakblad voor de Belgische paardensport. Hierin adverteren betekent dan ook een unieke kans om uw producten en/of diensten bij een select publiek in een zeer gemotiveerde doelgroep te promoten, en dat binnen een redactioneel klimaat dat het effect van de publiciteit nog aanzienlijk versterkt.


Ter informatie vermelden wij dat HIPPO REVUE tweemaandelijks via een uitgebreid abonnementennet en via een distributiekantoor ruim 20.000 lezers bereikt. Bovendien wordt ons blad te koop aangeboden in de betere ruitersportzaken en zadelmakerijen en in de meeste kiosken, supermarkten en dagbladhandels.

Wij richten ons tot alle disciplines: jumping, dressuur, eventing en aangespannen rijden, maar ook fokkers, hoefsmeden, dierenartsen en stamboeken behoren tot ons lezerspubliek.

De volgende nummers verschijnen:

 

februari

(jan/feb nummer)

april

(maa/apr nummer)

juni

(mei/jun nummer)

augustus

(jul/aug nummer)

oktober

(sep/okt nummer)

december

(nov/dec nummer)

 

Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of telefonisch (+32 (0)50/34 54 01) tijdens de kantooruren.


30 jaar Hippo Revue!

Al meer dan 30 jaar is het magazine HIPPO REVUE een vaste waarde in het hippische medialandschap. In zijn geschiedenis heeft het blad al enkele metamorfoses ondergaan en het blijft met zijn tijd meegaan. 

 

 

 

- Deutsch

- English

- Français

 

 
vlp
  hippo tvcarriage tours