CVI Saumur

CVI Saumur CVI Saumur

Geen Viktor Daem op het afsluitende concours in Opglabbeek, hij won wel tweemaal tijdens het eerste weekend.

Geen Viktor Daem op het afsluitende concours in Opglabbeek, hij won wel tweemaal tijdens het eerste weekend. Geen Viktor Daem op het afsluitende concours in Opglabbeek, hij won wel tweemaal tijdens het eerste weekend.

Joris Vanspringel reed al voor de derde keer Badminton uit samen met Lully des Aulnes.

Joris Vanspringel reed al voor de derde keer Badminton uit samen met Lully des Aulnes. Joris Vanspringel reed al voor de derde keer Badminton uit samen met Lully des Aulnes.

Western Riding voor Dummies

Western Riding voor Dummies Western Riding voor Dummies

Open Stoeterijendag Londerzeel

Open Stoeterijendag Londerzeel Open Stoeterijendag Londerzeel

Jérôme Guery is wereldtop met winst te Miami samen met zijn Olympisch paard Grand Cru van de Rozenberg.

Jérôme Guery is wereldtop met winst te Miami samen met zijn Olympisch paard Grand Cru van de Rozenberg. Jérôme Guery is wereldtop met winst te Miami samen met zijn Olympisch paard Grand Cru van de Rozenberg.

5 dagen topsport in een heerlijke sfeer

5 dagen topsport in een heerlijke sfeer 5 dagen topsport in een heerlijke sfeer

title

description

title title

Het Nederlands Kampioenschap Jachtpaarden, wegwijs tussen ‘Masters’ en ‘Members’.

Het Nederlands Kampioenschap Jachtpaarden, wegwijs tussen ‘Masters’ en ‘Members’. Het Nederlands Kampioenschap Jachtpaarden, wegwijs tussen ‘Masters’ en ‘Members’.

Isabell Werth resoluut nummer 1 van de wereld

Isabell Werth resoluut nummer 1 van de wereld Isabell Werth resoluut nummer 1 van de wereld

Een droom komt uit: Ronny Paesbrugghe stelt permanent tentoon in eigen galerij.

Een droom komt uit: Ronny Paesbrugghe stelt permanent tentoon in eigen galerij. Een droom komt uit: Ronny Paesbrugghe stelt permanent tentoon in eigen galerij.
Welkom bij Hippo Revue
PDF Afdrukken E-mail

Vakblad voor de Belgische paardensport

 

HIPPO REVUE is het toonaangevend vakblad voor de Belgische paardensport. Hierin adverteren betekent dan ook een unieke kans om uw producten en/of diensten bij een select publiek in een zeer gemotiveerde doelgroep te promoten, en dat binnen een redactioneel klimaat dat het effect van de publiciteit nog aanzienlijk versterkt.

Ter informatie vermelden wij dat HIPPO REVUE tweemaandelijks via een uitgebreid abonnementennet en via een distributiekantoor ruim 20.000 lezers bereikt. Bovendien wordt ons blad te koop aangeboden in de betere ruitersportzaken en zadelmakerijen en in de meeste kiosken, supermarkten en dagbladhandels.

Wij richten ons tot alle disciplines: jumping, dressuur, eventing en aangespannen rijden, maar ook fokkers, hoefsmeden, dierenartsen en stamboeken behoren tot ons lezerspubliek.

De volgende nummers verschijnen:

 

februari

(jan/feb nummer)

april

(maa/apr nummer)

juni

(mei/jun nummer)

augustus

(jul/aug nummer)

oktober

(sep/okt nummer)

december

(nov/dec nummer)

 

Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of telefonisch (+32 (0)50/34 54 01) tijdens de kantooruren of via fax (+32 (0)50/34 54 60).


25 jaar Hippo Revue!

Al meer dan 25 jaar is het magazine Hippo Revue een vaste waarde in het hippische medialandschap. In zijn geschiedenis heeft het blad al enkele metamorfoses ondergaan en het blijft met zijn tijd meegaan. 

 

- Deutsch

- English

- Français

 

 
vlp
  hippo tvcarriage tours